Perşembe, Temmuz 27, 2017

Bu hafta sonu her telden çalıyoruz!

  • Birbirinden seçkin markaların ve tasarımcıların moda tutkunlarıyla buluşacağı ZUBİZU Bodrum Yaz Alışverişi 27-28-29 Temmuz'da Palmarina Bodrum'da gerçekleşiyor. Gündüzleri alışverişin, geceleri ise müziğin keyifini çıkarmaya hazır olun.
  • Caz Festivallerine yepyeni bir soluk geliyor; Bozcaada Caz Festivali 28 - 30 Temmuz tarihleri arası Bozcaada'da gerçekleşecek. Bozcaada'nın kendine has doğasının da eşlik ettiği festival, bugüne kadar ülkemizde gerçekleşen bir çok caz festivalinden farklı olarak ilk defa açıkhava tipi müzik festivali konseptini caz müziğiyle buluşturuyor. 
  • 2004’ten bu yana 150.000’den fazla müzikseveri 600’den fazla müzisyenin performanslarıyla dans ettiren Türkiye’nin en büyük elektronik müzik buluşması Electronica Festival, 29 - 30 Temmuz’da onuncu kez İstanbul’da! İki gün boyunca plajı, ormanı ve geceyi dans müziğinin en iyileri ile Suma Beach ev sahipliğinde bir araya getirecek olan %100 Music: Electronica Festival İstanbul 2017’nin detayları için tıklayın.
  • Narcos severler buraya! Size bir Pablo Escobar vaat edemem ama Kolombiyalı dansçılara ne dersiniz? Colombian All Stars Dance Company (CAS)’nin 12 profesyonel dansçısı tarafından sahnelenecek iki akrobatik salsa performansı 29 ve 30 Temmuz’da Kolombiya Büyükelçiliği tarafından organize edilen Colombian Festival kapsamında bomontiada’da gerçekleşecek. 
  • Türkiye müziğini disko ritimleriyle yeniden harmanlayan Hey! Douglas, 29 Temmuz Cumartesi gecesi Midnight Session’da Babylon’da.
  • Geçtiğimiz hafta “Setup X Street Jungle” partisini kaçıranlara güzel bir haberim var! Bu cumartesi Kabataş'ta gerçeleşecek olan partide Karakoyjunk ve Goju.ist 'nun katılımına bir de efsane bir midyeci eklendi! Şehirde kalanlar kaçırmasın!
  • Bu pazarki Sundaze partisi Moda Deniz Kulübü’nde Bjorn Torske ve Mehmet Aslan müzikleriyle gerçekleşiyor.
  • 31 Temmuz’da dünyaca ünlü koreograflardan Yanis Marshall ile dans etmek ister misiniz? Dansfabrika’da düzenlenecek olan workshopa katılmak için tıklayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder