Çarşamba, Temmuz 19, 2017

Bu hafta sonu İstanbul'da kalanlar yaşadı!

  • Caz Festivali’nin son günlerinde, caz ve elektronik müziği bütünleştiren Snarky Puppy’nin üyeleri ayrı projelerle Beykoz Kundura sahnesinde. 19 Temmuz Çarşamba akşamı grubun klavyecisi Bill Laurence’ın performansıyla başlayacak etkinlik, bas gitarist Michael League’in yeni projesi Bokante ile sürecek. 
  • Yazın tuzlu kokusu denizden esen ılık bir meltem eşliğinde burnunuza gelmeye başladıysa, inceden kulağınızda çalınan müziğin tınısı yaz akşamlarında uzayıp giden dost sohbetlerine karıştıysa 19 Temmuz Çarşamba akşamı Ferah Feza’da Gastronomika’nın muhteşem lezzetlerini sanatçı Beril Ateş’in “Yeniden Yaz” isimli tasarımları eşliğinde tatmaya hazır olun.
  • Çarşamba gecesinin devamı ise Atish, Murat Tokuz, Memo Garan ve Ogun Kayımoğlu müzikleri ile Klein Garten’da...
  • Perşembe akşamı Nest Karaköy’de gerçekleşecek Kimono Parti’de Emre Garan, Aray, Ergin E, Mayor ve Müge Wöber dj kabininde olacak. Kimononuz yoksa üzülmeyin, birbirinden güzel modelleri etkinlik alanından da satın alabilirsiniz ;)
  • Allen Hulsey ve Erdem Tunalı tarafından kurulan Monality, techno ve etnik elektronik müziği harmanlıyor. Perşembe akşamı Mentha Karaköy’ün terasında çalacak olan grup size dans vaat ediyor! 
  • 20 Temmuz Perşembe günü Bodrum’daysanız, Savra Bodrum’da Birsen Tezer’in büyülü sesine kendinizi kaptırabilirsiniz. Detaylı bilgi ve rezervasyon yaptırmak için 0553 686 3929 numaralı telefonu arayabilirsiniz.  
  • Günümüz minimal house sahnesinin en saygın isimlerinden, kendine özgü prodüksiyon tekniğiyle dinleyenlerini her defasında kendine hayran eden Acid Pauli 21 Temmuz Cuma gecesi Alaçatı MAIA'da çalacak. Keşke bu hafta sonu Bodrum yerine Çeşme’ye gidiyor olsaydım, kaçıracağım için mutsuzum.
  • Big Burn İSTANBUL, 21-23 Temmuz tarihlerinde elektronik müzik dünyasını müzik severlerle buluşturuyor! Yaşayan techno efsanesi Richie Hawtin, Türkiye'de ilk defa sahne alacak Luciano, kendi tabiriyle house ve techno'nun kung fu ustası Loco Dice, house müziğin en önemli isimlerinden Dixon, techno'nun yeni kraliçesi Nicole Moudaber; Tobi Dei, Lemurian, AEX, Ulises ve Bu Bu'lu kadrosuyla Acid Pauli’nin görkemli showcase’i ve çok çok daha fazlası 3 gün, 3 gece, Suma Beach’deki 5 ayrı sahnede olacak.
  • Bu cumartesi Il Riccio Beach House'da ZUBİZU ile eğlence zamanı! Bodrum Cennet Koyu’ndaki Il Riccio Beach House’un muhteşem manzarası eşliğinde Doğuş Çabakçor müzikleri ile Happy Hour’da görüşürüz!
  • Oğuz Can Özen ve Sezer Koç tarafından kurulan The Away Days, 22 Temmuz Cumartesi babylon x bomontiada avlu sahnesine konuk oluyor. Klasik indie-rock’tan shoegaze, dream pop ve psikedelik tınılara geniş yelpazede dinleyiciyle buluşan ekip, Mart ayında yayınladıkları ilk albümleri “Dreamed at Dawn” ile elektronik ve pop türlerinde de başarısını kanıtladı. 
  • Pazar günü SUNDAZE ilk defa İstanbul boğazında! Brooklyn’li Justin Van Der Volgen ve Kaan Düzarat’ın müzikleriyle coşabileceğiniz etkinlikte giriş için götüreceğiniz meyveleri, teknenin mutfağında hazır hale getirerek, etkinlik alanında herkesin birlikte tüketimi için sunacaklar. 
  • Tezgahçılar'ın çok eğlendiren Karpuz Peynir Partisi, 25 Temmuz Salı akşamı Mentha Karaköy’de şahane müzikler ve muhteşem bir manzara eşliğinde gerçekleşecek. Detaylar için tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder